LUNCHMENY

Fredag 15 jan

inkl. salladsbuffé, hembakat bröd & vispat smör

Kalixlöjromstoast (25gr)
bleak roe toast
145-

Panerad spättafilé med betor, kapris, citronsmör och kokt potatis
breaded plaice fillet, beets, capers, lemon butter, boiled potatoes
125-

Krämigt matvete med Västerbottenost och grillad paprika
creamy wheat berries with Swedish cheese and grilled bell pepper
115-

Oxjärpar med stompad potatis, gräddsky med skånsk senap, samt lingon
beef roulade, crushed potatoes, cream sauce with grainy mustard, lingonberries
145-

Kalvstek med egengjorda pommes, bearnaisesås, tomat- och ruccolasallad 
veal roast, homemade fries, béarnaise sauce, tomato and rocket salad
165-

Inkokt päron med kondenserad mjölk och stjärnanis
poached pear, condensed milk, star anise
75-

Chokladtryffel: espresso
chocolate truffle: espresso
35-